Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-29@16:22:53 GMT

خاطرات جالب پورعلی گنجی از په په و ژاوی

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۷۴۷۴۱

خاطرات جالب پورعلی گنجی از په په و ژاوی

ملی پوش فوتبال ایران از خاطرات جالب خود با ژاوی و په په صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، مرتضی پورعلی گنجی میهمان برنامه امشب فوتبال برتر بود. بخشی از گفت و گوی او با محمدرضا میثاقی، به خاطرات او با ژاوی و په په اختصاص داشت که بخش های جالبی از آب در آمد. در ادامه، این قسمت از صحبت های مرتضی را می خوانید:

 

از ژاوی محبت یاد گرفتم
ژاوی را همه می شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوتبالش کیفیت بالایی دارد و اگر مسی و رونالدو نبودند فکر می کنم که می توانست چندین سال بهترین بازیکن جهان انتخاب شود. جدای از کیفیت فنی اش چیزی که از او یاد گرفتم محبتی بود که به همه افرادی که می دید ابراز می کرد. من هم سعی کردم که همیشه احترام بقیه را حفظ کنم. شاید یک جایی بودم که فوتبالی پایین بودم ولی سعی کردم از نظر احترامی بالا باشم. این قضیه را خیلی بیشتر از ژاوی یاد گرفتم. خدا را شکر می کنم که یکی از افتخاراتم این است که کنار او بازی کردم.

 

با ژاوی داداشی نیستیم ولی...
پورعلی گنجی در واکنش به جلمه میثاقی که رابطه او با ژاوی را در حد دو داداش دانست گفت: الان هم همین است. داداشی که نیستیم ولی همیشه به من لطف داشته است. هر وقت که پیام دادم خدا وکیلی بدون هیچ غروری جواب داده، مثل زمانی که باهم بازی می کردیم.

 

 

ماجرای نرفتن سر تمرین بارسا!
ژاوی به من گفت که بیا سر تمرین تیم بارسلونا برویم که گفتم من یک رئالی سرسخت هستم و عمرا زمانی که مسی آنجا باشد سر تمرین بارسا نمی روم! یک بار هم در هتل شرایتون بودند که من با ژاوی رفته بودم. چون رئالی بودم حتی یک عکس از تمامی عکس هایی که آن جا گرفتم را پخش نکردم. گفتم زمانی که خودت رفتی و سرمربی شدی حتما می آیم و سر می زنم. (او این جا به شوخی گفت که انگار من ژاوی هستم و او مرتضی!) انشالله در آینده ای نزدیک هم سر تمریناتشان می روم و از همان سکو تشویق شان می کنم.

 

وقتی مرتضی په په را در آغوش گرفت
بازی را باختیم و همه یک طرف گریه می کردند. داشتم اشک می ریختم که بچه ها گفتند مرتضی خودت را کنترل کن. بعد دیدم یک نفر به انگلیسی می گوید که ناامید نشو پسر و فوتبال همین است. یک لحظه متوجه شدم که صدایش خیلی آشناست و به صدای یک بازیکن معروف شبیه است؛ سرم را بالا آوردم و دیدم که په په است. به هر حال او یک دفاع جهانی بود و الگویی بود برای ما که من هم سریع رفتم بغلش! بچه ها بعدش گفتند که ما هر چه دلداری ات دادیم دست به ما نزدی ولی طرف آمد و رفتی بغلش! خیلی داستان جالبی بود.

مرتضی پورعلی گنجی تیم ملی ایران

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: مرتضی پورعلی گنجی تیم ملی ایران پورعلی گنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۴۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی_سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، اظهار داشت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعا نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسرائیل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و خاطرنشان کرد: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می‌کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مسئله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، عنوان کرد: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفتگو گذاشته شود.

فصلنامه ماجرا ابتکار و شجاعت به خرج داده است

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیاز‌های نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشور‌ها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و عنوان کرد: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگو‌هایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد. باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولا از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌ بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیتی (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد. در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی_ سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشییع و خاکسپاری پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • رباط‌داده‌های پرسپولیس، یکی هست، سه تا فصل بعد!
  • خاطرات تلخ اردیبهشتی آبی ها مقابل تراکتور!
  • رهبر ارکستر ملی موسیقی اصفهان درگذشت
  • قصه عبرت آموز یک دزد!
  • دو صلیبی دیگر پرسپولیس در مسیر بازگشت
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود